Харків'янам видають гуманітарну допомогу (ФОТО)

У сучасних умовах така допомога дуже актуальна для харків'ян

Адміністрації Основ’янського та Салтівського районів отримали партію масляних обігрівачів для соціально вразливих категорій громадян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Допомогу передали з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння Християнської Церкви “Спокута”.  

Директор Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіта Стєрін зазначив, що у сучасних умовах така допомога дуже актуальна для харків'ян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харків передали дві фури харчових продуктів та постільної білизни. Допомогу передав польський фонд Siepоmaga. У міській раді зазначили, що гуманітарну допомогу направлять муніципальним кухням та колективним центрам.

Фонд Siepоmaga - це провідна польська платформа допомоги. Благодійники протягом двох місяців у співпраці з КУ “Офіс реформ Харкова” системно підтримують харків'ян. “Минулого разу організація передала понад 100 генераторів потужністю 3 кВт та близько 2 млн грн на закупівлю овочів, кави та чаю для муніципальних кухонь і “пунктів незламності”, - повідомили у міській раді.

А у Балаклійській громаді 2 березня відбудеться прийом лікарів від благодійної організації UK- Med. Прийом спеціалістів розпочнеться з 10.00 в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4 (біля Балаклійського ліцею №4). Містяни можуть отримати:

  • безплатну медичну консультацію лікаря терапевта;

  • безплатні ліки, згідно з курсом лікування;

  • рекомендації щодо направлення до інших профільних медичних спеціалістів;

  • висновок лікаря та призначення лікування; 

  • першу психологічну допомогу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися