Харків'ян запрошують на марафон: реєстрація закінчується сьогодні

Учасники, хто впродовж 21 дня виконає усі завдання, отримають іміджеву продукцію

Всіх охочих запрошують взяти участь у спортивному марафоні AVA SportChallenge 2.0. Марафон проведуть у березні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що марафон для тих, хто любить активний спосіб життя або хоче виробити звичку займатися спортом на постійній основі та шукає додаткову мотивацію.

Марафон триватиме 21 день і протягом цього часу на сторінці школи волонтерів AVA в Instagram (@ava.volunteer.kh) виставлятимуть завдання і вправи, а у телеграм-чаті - відео з порадами, як їх виконувати. “Тренування розробила майстер спорту з аеробіки та фітнес-тренер Яна Рожкова”, - повідомили у департаменті.

Зареєструватися на марафон можна до 5 березня за посиланням.

Учасники  AVA SportChallenge 2.0  зможуть ділитися своїми успіхами на відео у чаті або в Instagram, позначаючи @ava.volunteer.kh з хештегом #AVA_SportChallenge2.0.

Учасники, хто впродовж 21 дня виконає усі завдання, отримають іміджеву продукцію та подяки Управління у справах сім’ї та молоді Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники терцентру Слобідського району постійно проводять аналіз умов проживання самотніх людей та сімей, які опинилися у важких життєвих ситуаціях. Перевірки проводять з метою виявлення найбільш вразливих категорій громадян, що потребують допомоги. З початку 2023 року відділення прийняло 147 осіб. Людям надали перукарські послуги, зимові одяг та взуття, постільну білизну, харчові продукти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися