Як змінять роботу громадського транспорту у Харкові у вівторок

Буде припинено рух трамваїв з 9:00 до 15:00

У вівторок, 7 березня, буде частково змінено рух громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Буде припинений з 9:00 до 15:00 рух трамваїв: 

  • на пр. Героїв Сталінграда,

  • на ділянці від розворотного кола "вул. Одеська" до вул. Морозова, 

  • на вул. Морозова,

  • на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до вул. Плеханівської. 

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії. 

У цей час трамвай №8 курсуватиме так: розворотне коло "602 м/р" – Салтівське шосе – пров. Салтівський – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Захисників України – вул. Молочна – вул. Плеханівська – парк Машинобудівників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова просять Харківську міську раду повернути тролейбус №7. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на петицію, розміщену на сайті електронних звернень. Автор петиції, Настя Бибикова, звернулася до міської ради з прохання відновити тролейбусний маршрут №7. “На цей час людям, які проживають у районі пр-кт Олександрівського та прилеглих вулиць, складно без пересадок дістатися до вул. Шарикової, Роганської, Плиткової та інших. Прошу повернути маршрут №7 тролейбуса, щоб він знову їздив до Шарикової, у тому числі й у вихідні дні”, - так пояснила авторка петиції необхідність відновлення маршруту громадського транспорту.  Проголосувати за петицію можна протягом 85 днів за посиланням.

Також жителі Харкова звернулися до Харківської міської ради з проханням відремонтувати дорогу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися