Під сигнали повітряної тривоги та обстріли: скільки дітей народилося у Харкові під час війни

За тиждень у Харкові народилося 25 хлопчиків та 19 дівчаток, у тому числі одна двійня - хлопчик та дівчинка

За минулий тиждень, з 2 по 8 березня, у Харкові народилося 44 дитини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті охорони здоров'я зазначили, що серед новонароджених - 25 хлопчиків та 19 дівчаток, у тому числі одна двійня - хлопчик та дівчинка. Загалом з початку війни у Харкові народилося 1900 дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові місяць зберігалася тенденція зростання рівня народжуваності. За тиждень, з 9 по 15 лютого, народилося 59 дітей. Як повідомили у Департаменті охорони здоров'я, серед новонароджених - 32 хлопчики та 27 дівчаток. А збільшення кількості новонароджених зафіксовано з 19 по 25 січня. Тоді у Харкові народилося 49 дітей.

А у територіальному центрі надання соціальних послуг Київського району провели акцію “Зігріємо світ у променях добра”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Співробітники та підопічні терцентру протягом зими в’язали шкарпетки та светри, плели маскувальні сітки, а також шили білизну для захисників. У терцентрі розповіли, що жінки хотіли допомогти й віддати частинку материнського тепла хлопцям і дівчатам, які боронять Україну. У міській раді зазначили, що ініціатива буде продовжена. У Харківській міській раді розповіли, що мешканці Київського району, які бажають до неї долучитися, можуть звертатися до терцентру у будні дні з 9:00 до 12:00 за тел.: (057) 706-17-55 або прийти за адресою: вул. Багалія, 12.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися