Що відбувається зі світлом та транспортом у Харкові в неділю

У Харкові застосовують аварійні відключення електроенергії

Триває відновлення енергосистеми після 15 масованої ракетної атаки та 18 атаки дронами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”

У Харківській області енергетики упродовж суботи повернули енергопостачання побутових споживачів. При цьому спеціалісти продовжують ліквідовувати наслідки ракетних обстрілів 9 березня. У Харкові 12 березня зранку застосовуються аварійні відключення через перевантаження обладнання, що залишилося в роботі.

Через мережеві обмеження при зростанні споживання упродовж дня можливі аварійні відключення у Харківській області.

В інших регіонах обмеження енергоспоживання не застосовувалось, ліміти не доводились.

До того ж у Харкові рух потягів у метрополітені тимчасово припинений з технічних причин. У Харківській міській раді зазначили, що про відновлення руху поїздів буде повідомлено додатково.

При припиненні роботи метрополітену міський транспорт працює за схемою блекауту. З картою тимчасових автобусних маршрутів можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де жителі Харківської області можуть отримати допомогу в разі вимкнення світла. У Харківській області працюють пункти незламності. Пункти обладнані генераторами, інтернетом, пічками на альтернативному паливі, водою, місцями для відпочинку, аптечками, необхідними речами для мам та маленьких дітей тощо. Також у пунктах незламності можна випити чаю або розігріти їжу. Дізнатися, де розташований найближчий Пункт Незламності, можна на сайті, а також у телеграм і вайбер-боті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися