Ігор Терехов про ситуацію з електропостачанням у Харкові

Метрополітен у Харкові працює, однак кількість потягів на лініях зменшили

У Харкові відновили електропостачання після ворожого обстрілу об’єктів критичної інфраструктури. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків”. 

За словами очільника міста, у Харкові восьмий раз перезапустили систему опалення, це безпрецедентно для України. Ігор Терехов розповів, що місто заживлене, є постачання води, тепла.

Також мер повідомив, що метрополітен, який вранці зупинили з технічних причин, а потім знову запустили, працює зараз зі зменшеною кількістю потягів на лініях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що триває відновлення енергосистеми після 15 масованої ракетної атаки та 18 атаки дронами. У НЕК “Укренерго” розповіли, що у Харківській області енергетики упродовж суботи повернули енергопостачання побутових споживачів. При цьому спеціалісти продовжують ліквідовувати наслідки ракетних обстрілів 9 березня. У Харкові 12 березня зранку застосовуються аварійні відключення через перевантаження обладнання, що залишилося в роботі. Через мережеві обмеження при зростанні споживання упродовж дня можливі аварійні відключення у Харківській області.

В інших регіонах обмеження енергоспоживання не застосовувалось, ліміти не доводились. До того ж у Харкові рух потягів у метрополітені тимчасово припинений з технічних причин. У Харківській міській раді зазначили, що про відновлення руху поїздів буде повідомлено додатково. При припиненні роботи метрополітену міський транспорт працює за схемою блекауту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися