Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

Запрошують отримати продуктові набори жителів окремих вулиць

У вівторок, 14 березня, у м. Балаклія о 10:00 відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

До Балаклійського ліцею №1 запрошують жителів, які мешкають за наступними адресами:

  • вул. Соборна, 102, 88, 84

Отримати гуманітарну допомогу запрошують і жителів, які мешкають за наступними адресами:

  • вул. 1 Травня, 25,27,

  • пров. 1 Травня, 7.

Також 14 березня 2023 року в Боровій видаватимуть гуманітарну допомогу. Отримати допомогу можна з 09:00 у ФОКу жителям наступних вулиць: 

  • вул. Гагаріна, вул. Українська;

  • 14-й квартал, будинки: 1; 4; 5; 6; 7; 8.

“Гуманітарна допомога видаватиметься відповідальним особам цих багатоквартирних будинків з подальшим розподілом між мешканцями за списками”, - зазначили у Борівській селищній раді.

Цього ж дня з 10:00 гуманітарну допомогу зможуть отримати внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані як ВПО у смт Борова у 2022-2023 роках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення Харківщини. З 6 по 10 березня гуманітарний штаб направив у Дергачівську, Близнюківську, Куп'янську, Савинську, Валківську, Вільхівську, Краснокутську, Балаклійську, Пісочинську громади, а також у лікувальні заклади 10 800 продовольчих наборів. Також 4,5 тонни харчових продуктів відправили у Піско-Радківський, Ржавецький, Безмятеженський, Богодухівський, Комарівський психоневрологічні інтернати, а також у Богодухівський геріатричний пансіонат та Обласну клінічну психіатричну лікарню № 3.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися