У Харкові та області можуть повернутися до погодинних графіків вимкнення світла

Ворожа ракетна атака 9 березня спричинила серйозні пошкодження у системі передачі електричної енергії

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що в області найближчим часом можуть повернутися до погодинних графіків відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КТ

Це трапилося у результаті ворожої атаки по об'єктах енергетичної інфраструктури. За словами очільника області, потужностей поки що не вистачає. За його словами, останній ракетний обстріл призвів до серйозних руйнувань енергетичної інфраструктури. Спеціалісти працювали дві доби, тож споживачі наразі забезпечені електроенергією на 100%. “Найімовірніше, у нас знову будуть запроваджені графіки погодинних відключень. Потужності, що ми маємо, поки не задовольняють потреби підприємств і споживачів. Аварійні відключення не виключаємо", — сказав Синєгубов.

Сьогодні в “Харківобленерго” звернулися до жителів Харкова з проханням зменшити використання електроенергії. Це пов'язано з проведенням відновлювальних робіт на об'єктах НЕК “Укренерго”. У “Харківобленерго” наголосили, що ворожа ракетна атака 9 березня спричинила серйозні пошкодження у системі передачі електричної енергії. В обленерго зазначили, щоб ліквідувати пошкодження, спеціалісти повинні провести терміновий ремонт обладнання. “Це призведе до додаткового навантаження на енергосистему, тому фахівці просять споживачів про допомогу”, – наголосили в обленерго.

Перевірити наявність адреси у погодинному графіку можна на сайті "Харківобленерго", ввівши свою адресу в пошук.  

У "Харківобленерго" попередили, що графіки погодинних відключень можуть застосовувати не в повному обсязі, тобто може бути зменшений час вимкнень або ж вимикатимуть не всіх.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, коли у Харкові відновлять роботу електротранспорту




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися