Стало відомо, скільки триватимуть виплати грошової допомоги жителям Харківщини

До 23 березня виплатою будуть охоплені всі населені пункти Борівської громади

У Борівській громаді виплачуватимуть грошову допомогу від Червоного Хреста жителям, які перебували в окупації, до 22 березня включно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Протягом 15 - 22 березня 2023 року у приміщенні Борівського палацу культури грошову допомогу у розмірі 1200 грн зможуть отримати жителі смт Борова, які ще її не отримували.

Виплачуватимуть допомогу в робочі дні з 09:00 до 17:00 з перервою на обід з 12:00 до 13:00.  Щоб отримати виплату, при собі обов’язково мати документ, що посвідчує особу (паспорт).

У цей період паралельно виплачуватимуть вказану грошову допомогу в селах громади. До 23 березня виплатою будуть охоплені всі населені пункти Борівщини.

“Жителі прифронтових населених пунктів Борівської громади, які вимушені були покинути свої оселі через ворожі обстріли та близькість бойових дій та тимчасово проживають у Боровій, зокрема сел. Першотравневе та с.Копанки, можуть отримати кошти у смт Борова”, - розповіли в селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові територіальний центр Слобідського району продовжує надавати послуги своїм підопічним. Під опікою терцентру перебувають здебільшого самотні малозабезпечені пенсіонери, люди з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи.У районній адміністрації розповіли, що особливої уваги в цей час потребують люди, які за станом здоров’я не виходять з дому. Соціальні робітники таким громадянам  надають розширений спектр послуг:

  • доставка продуктів та промислових товарів, медикаментів,

  • оплата комунальних послуг,

  • допомога у приготуванні їжі,

  • дотриманні особистої гігієни,

  • здійсненні реабілітаційних заходів тощо.

Для маломобільних громадян організували доставку гарячих обідів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися