Скільки LED-ламп отримали жителі Харківської області

Громадян закликали долучитись до програми та досягти спільної мети - зменшення навантаження на енергосистему

У Харківській області, станом на 10 березня, жителям видали понад 715 тис. LED-ламп. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрпошти”. 

Громадянам нагадали, що отримати LED-лампи можна у два способи:

  • зареєструватися в застосунку Дія та прийти у поштове відділення після підтвердження броні ламп;

  • одразу прийти з потрібними документами до найближчого відділення. Однак обміняти можна буде за наявності вільних ламп.

В “Укрпошті” порадили допомогти старшому поколінню привести обмін ламп розжарювання на енергоощадні. 

“Просимо вас не збавляти темпів обміну для досягнення нашої спільної мети — зменшення навантаження на енергосистему”, - зазначили в “Укрпошті”.

Раніше керівник харківської дирекції "Укрпошти" Юрій Савченко зазначив, що отримати лампи можна навіть у пересувних відділеннях. За словами представника поштового оператора, всього на Харківську область заплановано 4 млн ламп. Обміняти лампи можна “цоколь на цоколь". Відповідно до програми енергозбереження, кожен повнолітній українець може обміняти до 5 ламп розжарювання на нові LED-лампи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області планують реалізувати пілотний проєкт нової системи дитячого харчування. У Лозівській громаді планують створити фабрику-кухню, потужністю від 10 тисяч порцій, що дасть можливість забезпечити гарячими обідами усі заклади освіти громади. Проєкт організації нової системи дитячого харчування презентували 13 січня. Місцева влада підтримала ініціативу. Лозівський міський голова Сергій Зеленський наголосив, що це прийнятний варіант, який дасть можливість забезпечити дітей якісною та збалансованою їжею.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися