Жителі Харківської області отримали продуктові набори (ФОТО)

Крім продуктових наборів діти отримали гігієнічні засоби

Протягом тижня з 13 до 19 березня, всі мешканці села Артемівка, а це 645 дітей та дорослих, отримали великі продуктові набори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.

“Продовжуємо інформувати громаду про гуманітарну підтримку жителів сіл та селища Печеніги”, - розповів очільник селищної ради.

За його словами, можливість допомагати жителям громади з'явилася завдяки співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста та гуманітарною організацією ООН -  WFP (Всесвітня продовольча програма), Харківською обласною та Чугуївською районною військовими адміністраціями.

Також очільник селищної ради розповів, що 486 дітей віком від 0 до 18 років, які проживають в смт Печеніги, протягом двох днів отримали суттєву продуктову підтримку та засоби гігієни.

“Разом з нашими партнерами працюємо з турботою про дітей для забезпечення  наших маленьких жителів найнеобхіднішим”, - розповів Олександр Гусаров.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що територіальний центр Слобідського району продовжує надавати послуги своїм підопічним. Під опікою терцентру перебувають здебільшого самотні малозабезпечені пенсіонери, люди з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи. У районній адміністрації розповіли, що особливої уваги в цей час потребують люди, які за станом здоров’я не виходять з дому. Для маломобільних громадян організували доставку гарячих обідів. Також надають різноманітні послуги, такі як прання, доставка медикаментів, оплата житлово-комунальних послуг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися