Жителі Харкова пропонують ліквідувати тролейбусний маршрут

Житель міста пояснює своє прохання тим, що транспорт курсує практично пустим та дублює інші маршрути

До Харківської міської ради надійшло звернення містян з проханням ліквідувати один з тролейбусних маршрутів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на петицію, розміщену на сайті електронних звернень.

Автор петиції, Олег Плотников, пропонує прибрати тролейбусний маршрут №56. Житель міста пояснює своє прохання тим, що транспорт курсує практично пустим та дублює інші маршрути.

Проголосувати за петицію можна протягом 89 днів за посиланням.

Міська рада повинна буде розглянути петицію, якщо її підтримає не менше 5000 осіб. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі міста Харкова звернулися до Ігоря Терехова з проханням негайно відкрити дошкільні навчально-освітні заклади (дитячі садочки). Автор петиції, Людмила Сидора, нагадала, що роботу дитячих садочків було припинено у 2022 році у зв'язку з повномасштабною збройною агресією РФ. Автор розповіла про проблеми, які можуть виникнути через відсутність повноцінної дошкільної освіти. За її словами, у ситуації, що склалася, харківська малеча позбавлена можливості отримати обов'язкову первинну складову частину системи безперервної освіти в Україні. Це може в майбутньому призвести до труднощів дитини з отриманням інших складових системи безперервної освіти в Україні.

Раніше жителі Харкова зверталися до міської ради з проханням відновити маршрут тролейбуса №7. За словами автора петиції, людям, які проживають у районі пр-т Олександрівського та прилеглих вулиць, складно без пересадок дістатися до вул. Шарикової, Роганської, Плиткової та інших.



Леонардо

22 березня 2023, 15:49

Цей чоловік - мудило, ще тот. Хай завжди їздить у напів- порожньому транспорті.

Микола

19 березня 2023, 22:49

Микола ,

Микола

19 березня 2023, 22:48

А как доехать инвалидам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися