Стало відомо, де на Харківщині завтра завершиться опалювальний сезон

Після припинення теплопостачання розпочнеться підготовка до нового опалювального сезону

Виконавчий комітет Лозівської міської ради ухвалив рішення про припинення опалювального сезону з 24 березня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.  

Рішення ухвалили на підставі утримання середньодобової температури зовнішнього повітря упродовж трьох діб вище +8 °C. Продовжуватимуть опалювати лікарні - тепло постачатимуть до 31 березня. Саме цього дня завершується контракт на поставку газу.

Директор КП “Теплоенерго” Сергій Малишев висловив сподівання, що опалювальний сезон 2022-2023 років залишиться найважчим для підприємства. Його розпочали під час повних знеструмлень з трьома генераторами на 17 котелень. Наразі, джерелами альтернативної енергії забезпечені усі котельні.

Після припинення теплопостачання, підприємство відразу розпочне підготовку до нового опалювального сезону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові будуть поступово скорочувати теплопостачання, щоб зменшити витрати містян та КП “Харківські теплові мережі”. За словами очільника міста Ігоря Терехова, повністю опалювальний сезон завершиться тоді, коли  протягом трьох діб температура повітря триматиметься на рівні понад вісім градусів тепла. Ігор Терехов повідомив, що у місті буде поступове скорочення теплопостачання.

Раніше у КП “Харківські теплові мережі” повідомили, що фахівці почали впроваджувати графіки дискретного регулювання на джерелах теплопостачання. Такі заходи допоможуть зменшити витрати газу та уникнути перегрівів в оселях харків'ян.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися