У Харківській області ремонтують залізничний міст: де заборонили проїзд

На час ремонту змінили маршрут руху громадського транспорту

З суботи, 24 березня 2023 року, у зв’язку з ремонтними роботами на залізничному мосту через р. Сухий Ізюмець тимчасово обмежили рух автотранспорту через переїзд. Ділянку минулого року пошкодили російські окупанти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.

Через впроваджені обмеження змінили також рух автобусного маршруту №24 “Міський ПК - Пам’ятник через “Піски”, вул. Василя Стуса”.

На час ремонтних робіт рух громадського транспорту здійснюється від Міського ПК до вул. Джохара Дудаєва через “Залізничний ринок” та вул. Василя Стуса, від вул. Джохара Дудаєва через вул. Василя Стуса, “Залізничний ринок”, вул. Генерала Недбайла до “Покровського  магазину”. Далі через вул. Махова (Островського) до зупинки “Пам’ятник”.

Від “Пам’ятника” через вул. Махова (Островського) до “Покровського магазину”. Далі через вул. Генерала Недбайла через “Залізничний ринок” та вул. Василя Стуса, до вул. Джохара Дудаєва. Далі через вул. Василя Стуса та “Залізничного ринку” до Міського ПК.

“Міська влада перепрошує за тимчасові незручності, пов’язані з відбудовою нашого міста від наслідків російської агресії”, - звернулися до містян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 10 березня 2023 року у Борівській громаді відновили автобусні рейси за маршрутами Борова – Загризове та Борова – Піски-Радьківські. За кожним маршрутом виконуватиметься по два рейси (вранці та після обіду). Пасажири можуть скористатися маршрутом тричі на тиждень - щопонеділка, середах і п’ятницях.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися