Хто в Харкові зможе безплатно їздити в таксі

Працівники отримали 250 промокодів - кожен на 20 поїздок

Компанія Uber надала 5 тис. безплатних поїздок у таксі працівникам закладів охорони здоров’я, освіти, соціальних установ, об’єктів критичної інфраструктури міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Директор Департаменту інфраструктури Іван Кузнєцов розповів, що працівники отримали 250 промокодів - кожен на 20 поїздок. 

Відповідно до промокоду вартість однієї поїздки - 150 грн. Якщо поїздка коштуватиме дорожче, то решту знімуть з платіжної картки споживача послуги, а якщо менше - різниця не повертається.

У Харківській міській раді нагадали, що подібну акцію компанія проводила восени 2022 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові залишається безплатним проїзд у громадському транспорті. У період, коли у місті не працював метрополітен, наземний громадський транспорт працював за схемою блекауту. Електротранспорт у місті не курсував, тож на маршрути вийшли 100 муніципальних автобусів. За проїзд у них платити не потрібно. У міській раді розповіли, що у випадку, якщо водії вимагають кошти, необхідно негайно повідомити про це за тел.: (099) 444-28-88.

А тим часом у Харківській області відновлюють роботу автобусів міжміського сполучення. З 10 березня 2023 року у Борівській громаді відновлюються автобусні рейси за маршрутами Борова – Загризове та Борова – Піски-Радьківські.

За кожним маршрутом виконуватиметься по два рейси (вранці та після обіду). Пасажири можуть скористатися маршрутом тричі на тиждень - щопонеділка, середах і п’ятницях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися