Які адмінпослуги найчастіше надають у ЦНАПі Харкова

За отриманням деяких адмінпослуг звернулося понад 22 тис. містян

У грудні 2022 року у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова відновили найбільш популярні адміністративні послуги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У ЦНАП Харкова відновили послуги у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та актуалізації даних. Станом на 27 березня 2023 року за ними звернулося 22,4 тис. містян.

У ЦНАПі Харкова розповіли, що записатися на прийом можна за посиланням.Також можна зателефонувати до ЦНАПу за телефоном: 0-800-57-34-34.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко у ході робочої поїздки до Лозової поспілкувалася з керівництвом та адміністраторами Лозівського Центру надання адміністративних послуг. Обговорили, як Центр працює в умовах війни та яких покращень у роботі потребує. За словами керівниці центру Катерини Нараган, наразі ЦНАП надає майже всі адміністративні послуги, що зазначені в переліку, загалом їх 237. Відновили можливість оформлення реєстрації місця проживання та отримання послуги державного геокадастру. Найбільше попитом користуються соціальні послуги. Керівниця центру розповіла, що на початку повномасштабного російського вторгнення у місті залишилося та продовжило надавати послуги лише 5 з 16 працівників. Працювали також уночі, адже система, через яку здійснюється прийом, не витримувала навантаження і не працювала вдень. У квітні ситуація була найбільш критичною.

Лозівський Центр надання адміністративних послуг потребує нового більш просторого приміщення, що облаштоване відповідно до вимог сьогодення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися