Що буде з опаленням у Харкові у вівторок

Остаточне закінчення опалювального сезону поки не на часі

У Харкові готуються до тимчасового зниження температури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. У Харкові у вівторок з 17:00 припиняють діяти графіки дискретного регулювання.

Найближчими днями опалення в оселі харків'ян буде подаватися безперервно згідно з технологічними нормами, пропорційно до показників стовпчиків термометрів.  У “ХТМ” повідомили, що остаточне закінчення опалювального сезону поки не на часі. Припинять теплопостачання, коли температура зовнішнього повітря остаточно зупиниться на весняних показниках та після відповідного рішення міської ради.

“Завчасно відключати опалення не будуть, щоб у період похолодання харків'яни не перевантажували електричні мережі обігрівачами та кондиціонерами”, - зазначили у компідприємстві.

Жителям Харкова рекомендують у разі виникнення питань щодо перегріву або відсутності опалення звертатися до служби 1562 та кол-центру “ХТМ” (341-41-40). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що виконавчий комітет Лозівської міської ради ухвалив рішення про припинення опалювального сезону з 24 березня. Рішення ухвалили на підставі утримання середньодобової температури зовнішнього повітря упродовж трьох діб вище +8 °C. Продовжуватимуть опалювати лікарні - тепло постачатимуть до 31 березня. Саме цього дня завершується контракт на поставку газу. Директор КП “Теплоенерго” Сергій Малишев висловив сподівання, що опалювальний сезон 2022-2023 років залишиться найважчим для підприємства. Його розпочали під час повних знеструмлень з трьома генераторами на 17 котелень. Наразі, джерелами альтернативної енергії забезпечені усі котельні.




Джерело: https://t.me/teploseti/4345

Владимир

27 березня 2023, 16:15

Это пипец. Балкон открыт, на кухне окно открыто. Не соблюдается закон о средней температуре за три дня подряд. Батареи в этом году горячее, чем были за несколько лет. Отапливаем улицу за потребителей

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися