У Харківській області у середу видаватимуть гуманітарну допомогу: як отримати набори

Один представник з родини може отримати набори на всіх членів сім’ї

У середу, 29 березня, у Піско-Радьківському та Вищесолоненському старостинських округах видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. Видаватимуть гігієнічні набори від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Гуманітарну допомогу можна отримати у:

  • Пісках-Радьківських - з 11:00 в сільському будинку культури, 

  • Нижчому Солоному - з 12:00 біля магазину “Оазис”, 

  • Вищому Солоному - з 14:00 біля офісу старости.

Гігієнічні набори видаватимуться у розрахунку один набір на одну особу. Для отримання при собі необхідно мати документи: 

  • паспорт,

  • ІНН,

  • свідоцтво про народження дитини. 

Один представник з родини може отримати набори на усіх членів сім’ї за умови пред’явлення документів кожного з них.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок російської агресії у суспільстві зростає потреба у психосоціальній підтримці. Підтримки потребують люди похилого віку та особи з інвалідністю, яким складно подолати відчуття тривоги та страху самостійно. Спеціалісти терцентру Основ'янського району вчасно надають таку підтримку своїм підопічним, у тому числі дистанційно (телефоном чи за допомогою інших засобів онлайн-комунікації). У райадміністрації повідомили, що людині, яка страждає від емоційної нестабільності, самотності, дуже важливо відчувати підтримку того, хто може вислухати та підбадьорити добрим словом, допоможе зняти напругу та підвищити почуття безпеки, проявити піклування та небайдужість.

А у Валківській громаді надають послугу соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах.




Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися