Як на Харківщині облаштовують укриття (ФОТО)

В одному з будинків у Балаклії розпочали облаштовувати захисну споруду цивільного захисту

У Балаклійській громаді продовжуються роботи з облаштування укриттів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Мешканці багатоквартирного будинку у пров. 1 Травня, 7 прибрали у підвальному приміщенні, яке використовується як укриття. Власники квартир розчистили підвал, викинули зайве сміття та речі, які займали занадто багато місця. 

Враховуючи активність та єдність мешканців благодійники спільно з КП “Балаклійський Житлокомунсервіс” розпочали облаштовувати захисну споруду цивільного захисту. 

“Пропонуємо всім громадянам зібратися та прибрати у своїх підвальних приміщеннях, укриттях побутове сміття, яке захаращує проходи для вільного пересування”, - звернулися до жителів у міській раді.

Балаклійська міська військова адміністрація має намір і надалі залучати благодійні фонди та облаштовувати захисні споруди цивільного захисту у багатоквартирних будинках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокупованих територіях Харківської області мінна небезпека залишається дуже високою. Вибухові пристрої та нерозірвані боєприпаси, які залишили окупанти, можуть трапитися на кожному кроці. У ДСНС розповіли, що протягом минулого тижня на вибухонебезпечних предметах підірвалось 10 людей, четверо з яких загинуло.

27 березня у с. Бугаївка Чугуївського району 62-річний чоловік підірвався на міні біля ставка. Його госпіталізували до Харківської обласної лікарні у стані середньої тяжкості.  У ДСНС вчергове звернулися до жителів Харківщини з проханням бути уважними та обережними.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися