У Харківській області збільшили кількість тимчасових переправ

На Харківщині працює 22 тимчасові переправи

У Харківській області побудували ще дві тимчасові переправи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служба автомобільних доріг у Харківській області. 

За вихідні дні робітники САД звели ще дві тимчасові переправи в об‘їзд зруйнованих мостів. У службі нагадали, що в результаті повномасштабного вторгнення в Харківській області було зруйновано 25 мостів, які знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг. На сьогодні функціонує вже 22 тимчасові переправи, ще 1 - в роботі. 

Наразі у Харківській області спеціалісти виконують роботи з експлуатаційного утримання доріг. Працівники ремонтують бар‘єрно-металеве огородження, виконують ямковий ремонт, прибирають сміття з проїзної частини та встановлюють дорожні знаки.

У вівторок, 28 лютого, до робіт було залучено 18 бригад. Роботи велись на 9 дорогах державного значення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що водіїв Харкова та області попередили про значне погіршення погодних умов. За прогнозами синоптиків, ввечері у Харківську область зайде циклон у вигляді дощу та мокрого снігу. Пориви вітру 7-11 м/с, температура буде коливатись від 0°С до 5°С, можливе утворення ожеледиці.

“Служба автомобільних доріг закликає дотримуватись правил дорожнього руху та дистанції. Багато водіїв вже змінили гуму з зимової на літню, тому просимо не перевищувати швидкісний режим та утриматись від поїздок на період негоди”, - застерегли водіїв у САД.

Єдиний контакт-центр Укравтодору, де можна отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу: +38 067 400 60 80.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися