Що відбуватиметься у п'ятницю у ТРЦ “Нікольський”

Після тренування учасники отримають подарунки від організаторів

Жителів Харкова запрошують до ТРЦ “Нікольський” на чергове тренування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту продовжує практику організації відкритих спортивних тренувань у ТРЦ “Нікольський”. У п’ятницю, 31 березня, відбудеться  безплатний майстер-клас для дітей віком від 4 до 17 років. Тренування проведуть титуловані тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу Push team.

Захід відбудеться на мінус третьому поверсі підземного паркінгу ТРЦ. Тренування розпочнеться о 16:00. Після спортивного заходу учасники отримають подарунки від організаторів.

У міській раді розповіли, що дитячий баскетбольний клуб Push team - це спортивна секція, в якій можуть займатись діти від 4 до 17 років. Штат клубу налічує понад 50 тренерів, які мають відповідну кваліфікацію та досвід з підготовки спортсменів усіх рівнів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у п'ятницю, 31 березня, для абітурієнтів проведуть захід “Перший Всеукраїнський онлайн HMT Forum”. За даними організаторів, мета форуму - розповісти абітурієнтам про структуру національного мультипредметного тесту та умови вступу до вишів у 2023 році, враховуючи нові виклики, зумовлені повномасштабним вторгненням РФ. Учасники форуму на панельних дискусіях зможуть ознайомитися з технічними особливостями вступних іспитів. До того ж кращі учні країни, які отримали на ЗНО 200 балів з української мови, математики та історії України, поділяться досвідом та дадуть поради щодо складання тесту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися