Абітурієнтам Харкова розкажуть про умови вступу до вишів у 2023 році

У рамках форуму проведуть Дні відкритих дверей у 18 закладах вищої освіти міста Харкова

У п'ятницю, 31 березня, для абітурієнтів проведуть захід “Перший Всеукраїнський онлайн HMT Forum”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За даними організаторів, мета форуму - розповісти абітурієнтам про структуру національного мультипредметного тесту та умови вступу до вишів у 2023 році, враховуючи нові виклики, зумовлені повномасштабним вторгненням РФ.

Учасники форуму на панельних дискусіях зможуть ознайомитися з технічними особливостями вступних іспитів. До того ж кращі учні країни, які отримали на ЗНО 200 балів з української мови, математики та історії України, поділяться досвідом та дадуть поради щодо складання тесту.

У рамках форуму заплановане проведення на платформі Zoom Днів відкритих дверей у 18 закладах вищої освіти міста Харкова. Тут абітурієнти дізнаються про вступну кампанію та особливості навчання під час воєнного стану.

Також майбутні абітурієнти зустрінуться з молодіжними лідерами, спікерами та менторами, які поділяться своїми історіями вступу до кращих університетів України та досвідом відкриття власних навчальних проєктів.

щоб взяти участь у форумі необхідно зареєструватися до 18:00 30 березня за посиланням. Після реєстрації учасники зможуть перейти до телеграм-каналу, який працюватиме як майданчик для комунікації під час форуму.

Онлайн-трансляція заходу пройде на YouTube-каналі Молодіжної ради при Харківському міському голові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Кабмін затвердив Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися