Коли та як жителям Харківської області передавати показання газових лічильників за березень

Якщо у домоволодінні встановлено два лічильники, до повідомлення необхідно додати номер кожного газового приладу

АТ “Харківгаз” прийматиме показання газових лічильників з 1 по 5 квітня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Передавати показання газового лічильника можна через вайбер, смс-контакти та електронну пошту центрів обслуговування клієнтів АТ “Харківгаз” та сервіси gas.ua.

Передача показань через центр обслуговування “Харківгазу” - Куп‘янське відділення:

  • 0675512607, 0675512692 для дзвінків, вайбер, смс;

  • [email protected]

Дзвінки приймаються у понеділок - четвер з 8-00 по 17-00. П’ятниця - з 8-00 по 15-45.

Передати показання газового лічильника через Viber можна наступним чином: Номер особового рахунку (десятизначний код, що розпочинається з цифр 132..) пробіл показання лічильника пробіл ПІБ власника житла та адреса. Додати фото лічильника.

Формат для передачі показань через SMS:Номер особового рахунку (десятизначний код, що розпочинається з цифр 132..) пробіл показання лічильника пробіл ПІБ власника житла та адреса.

“Якщо у домоволодінні встановлено два лічильники, до повідомлення необхідно додати номер кожного газового приладу, для коректного зарахування даних”, - йдеться у повідомлення “Харківгазу”.

Також з 1 по 5 число кожного місяця клієнти “Харківгазу” можуть користуватись для передачі показань лічильників усіма сервісами gas.ua – особистим кабінетом на сайті, чат-ботами у Viber і Telegram.

Або зателефонувати до контакт-центру gas.ua за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);

  • 098-300-2-888 (Kyivstar);

  • 093-300-2-888 (Lifecell).

“Рекомендуємо клієнтам АТ “Харківгаз” за відсутністю споживання газу у домоволодінні, інформувати про нульове використання газу шляхом щомісячної передачі останніх показань лічильника”, - зазначили у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як жителям Харківської області оплатити квитанції за газ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися