Заряджати гаджети у Харкові стане простіше

Харкову передали 72 зарядні станції Jackery

Міжнародні організації допомагають Харкову облаштовувати пункти обігріву. До постачання необхідного обладнання для пунктів долучилася швейцарська організація Helvetas Swiss Intercooperation. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У співпраці з КУ “Офіс реформ Харкова” організація передала 72 зарядні станції Jackery. Завдяки цьому у випадку перебоїв з електропостачанням чи блекауту містяни зможуть зарядити свої гаджети. 

Передача обладнання відбулася за фінансової підтримки Swiss Solidarity, Swiss Agency for Development and Cooperation.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що німецько-українська благодійна організація "Синьо-жовтий хрест" передала Харкову електрогенератори. Ними оснастять пункти обігріву при закладах освіти. Електрогенератори будуть використовувати у "пунктах незламності" при тривалому відключенні світла. Харківський міський голова Ігор Терехов подякував усім за надану підтримку та повідомив, що вже найближчим часом генератори доставлять до 14 закладів освіти Харкова. Він наголосив, що зараз це просто предмети першої необхідності. Генератори також будуть використовувати для потреб шкіл.

А польський Фонд міжнародної солідарності передав навчальним закладам Лозівської громади 18 генераторів. Генератори потужністю від 3.5 до 8 кВт отримали дошкільні навчальні заклади та заклади загальної середньої освіти. Першочергово забезпечили альтернативними джерелами живлення об'єкти, де проживають або потенційно можуть бути розміщені внутрішньо переміщені особи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися