Закупівлі під час війни: навіщо Харкову статуетки Акула

У Харкові комунальна установа закупила понад 100 статуеток для проведення спортивних змагань та заходів з національно-патріотичного виховання

У квітні 2023 року комунальна установа “Харківський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” підписало угоду на придбання 50 штук статуеток Акула. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Держзакупівлі.онлайн”.

В описі закупівлі вказано, що статуетки закуповують для проведення заходу серед ВПО з настільного тенісу 8 квітня 2023 року у м. Харків. Закупівлю провели без використання електронної системи, також на сайті немає документів до угоди. Вартість закупівлі 7100 грн (без ПДВ) - вартість однієї статуетки 142 грн (без ПДВ). Угоду підписано з ФОП Воскобойник Олег Олексійович. 

А для проведення заходу з національно-патріотичного виховання 9 квітня 2023 року у м. Харків та ж сама комунальна установа закупила 75 статуеток Акула. Вартість статуеток склала 10 650 грн (без ПДВ), ціна однієї - 142 грн. Закупівля також пройшла без використання електронної системи. Договір підписано з ФОП Воскобойник Олег Олексійович.

Вказані закупівлі фінансуються з місцевого бюджету. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Пісочинська селищна рада цього року уклала угоду на придбання пасок вартістю 644 тис. грн. Селищна рада замовила 8500 штук “пасок”, які призначаються для пільгових категорій зареєстрованих мешканців громади та ВПО (матері-одиначки, сироти, напівсироти, багатодітні, інваліди, малозабезпечені родини, одинокі люди похилого віку), а також для працівників підприємств технічної інфраструктури та інших підприємств, установ та організацій, які обслуговують території Пісочинської громади, Збройних Сил України та інших оборонних органів. Вартість однієї паски становить 75,77 грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися