До переселенців у Харкові приїхала поліція: що сталося

Батькам нагадали про необхідність належного виконання своїх батьківських обов’язків та забезпечення безпеки дітей

Працівники поліції подовжують піклуватися про родини переселенців, які тимчасово проживають у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Днями співробітники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 за підтримки громадських організацій “Рестарт” та “Фенікс”, благодійного фонду “Іріс-Хелп” відвідали сім’ї, які через російську агресію тимчасово переселені до Київського району Харкова. 

Вимушеним переселенцям привезли продуктові набори, а діти отримали солодощі, розмальовки, подарунки та повітряні кульки.

Під час візиту працівники сектору ювенальної превенції нагадали батькам про необхідність належного виконання своїх батьківських обов’язків та забезпечення безпеки дітей. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за потреби Харків прийматиме евакуйованих мешканців з деокупованих територій чи з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії в регіоні. Харківський міський голова Ігор Терехов зауважив, що і зараз місто приймає людей, які переїжджають з деокупованих територій, людей, які переїжджають у місто, коли є певні труднощі, виклики, небезпека. “Ми розміщуємо цих людей, це наші українці. Вони теж наші харків’яни. І ми про них піклуємося так сама, як і про наших містян”, – заявив Терехов.

Харківська обласна військова адміністрація може ухвалити рішення про примусову евакуацію з двох населених пунктів Дергачівської громади. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що евакуація в регіоні проводиться постійно у тих населених пунктах, де тривають обстріли. Це північ області, Харківський район.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися