У Харківській області жінок запрошують на особливі зустрічі: подробиці

Участь у заходах безплатна

На Харківщині створять локацію для жінок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Відповідна локація для жінок віком від 18 років почне працювати з 24 квітня за ініціативи Міжнародного комітету Порятунку в м. Балаклія (вул. Центральна, 16).

“У теплій атмосфері відбуватимуться групові зустрічі або індивідуальна робота з психологом”, - розповіли у міській раді. 

У ході роботи жінки матимуть можливість отримати спілкування, інформаційну та емоційну підтримку, психологічну допомогу, можливість повірити в себе. 

“Участь у заходах безплатна, щиро запрошуємо всіх охочих. Попередній запис за телефоном 099 75 222 98 - Тетяна”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області безробітних і тих, хто хоче опанувати онлайн професію, запрошують на безоплатний тренінг зі сприяння працевлаштуванню. Тренінг пройде в онлайн форматі з 25 по 27 квітня. Учасники навчання отримають:

  • 3-денний тренінг, що допоможе визначитися з вибором професії та отримати поради з написання ефективного резюме та успішної реалізації себе на сучасному ринку праці, 

  • допомогу у створенні особистого кар'єрного плану,

  • можливість пройти справжню співбесіду й отримати відгук від експертів, консультації психолога, рекрутера та кар‘єрного коуча, 

  • можливість опанувати сучасну професію: бухгалтерія для початківців + BAS, бухгалтерія ФОП, рекрутинг та кадрова справа, копірайтинг, SMM, Web-дизайн, фріланс для початківців.

Зареєструватися на проходження тренінгу можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися