Скільки коштувало озеленення в одній з громад Харківської області

На озеленення території витратять майже 100 тис. грн

У березні 2023 року Малоданилівська селищна рада Харківської області підписала угоду з ПП "Камелія" про отримання послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Держзакупівлі.онлайн”.

Послуги з благоустрою території, а саме озеленення та утримання зелених насаджень в належному стані на території Малоданилівської селищної ради Харківської області мають надаватися до 31.12.2023 року. Вартість робіт становить 99 тис. грн. 

Закупівля була проведена без використання електронної системи. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у квітні 2023 року комунальна установа “Харківський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” підписало угоду на придбання 50 штук статуеток Акула. В описі закупівлі вказано, що статуетки закуповують для проведення заходу серед ВПО з настільного тенісу 8 квітня 2023 року у м. Харків. Закупівлю провели без використання електронної системи, також на сайті немає документів до угоди. Вартість закупівлі 7100 грн (без ПДВ) - вартість однієї статуетки 142 грн (без ПДВ). Угоду підписано з ФОП Воскобойник Олег Олексійович.  А для проведення заходу з національно-патріотичного виховання 9 квітня 2023 року у м. Харків та ж сама комунальна установа закупила 75 статуеток Акула. Вартість статуеток склала 10 650 грн (без ПДВ), ціна однієї - 142 грн. Закупівля також пройшла без використання електронної системи. Договір підписано з ФОП Воскобойник Олег Олексійович.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися