Ковдри, насіння та сім-карти: на Харківщині у четвер видаватимуть допомогу

Допомогу зможуть отримати деякі категорії громадян

У четвер у деяких громадах Харківської області жителям видаватимуть гуманітарну допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Дергачах  27 квітня відбудеться видача ковдр місцевим жителям, які належать до категорій вразливості. Допомогу можуть отримати люди з інвалідністю (І, ІІ та ІІІ групи) за наявності довідки. Одна ковдра розрахована на одну людину з категорією вразливості.

Видача здійснюватиметься з 09:00 до 13:00 за адресою: м. Дергачі, вул. Садова, 8-З (ФОК “ЗЕВС”). 

“Ті, хто вже отримав подібну допомогу вже не зможуть повторно отримати ковдру. При собі потрібно мати документ про посвідчення особи, а також оригінал або копію документа, що підтверджує вашу приналежність до вразливої категорії”, - наголосили у Дергачівській міській раді.

У смт Борова 27 квітня видаватимуть насіння моркви для ВПО, зареєстрованих на території Борівської громади у 2022 – 2023 роках. Допомогу надаватимуть за підтримки програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), Всеукраїнської асоціації громад (ВАГ) та компанії BAYER.  Отримати насіння можна з 09:00 в приміщенні ФОКу в смт Борова. “Для отримання насіння при собі обов’язково мати довідку ВПО”, - зазначили у Борівській селищній раді.

А у с. Гонтарівка (біля амбулаторії) 27 квітня  буде проводитися безплатна роздача сім-карт "Водафон" та консультації  стосовно діючих номерів. Отримати допомогу можна з 9-30 до 12-30. “Перший місяць в пакеті вже оплачений”, - зазначили у Старосалтівській селищній військовій адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області надають спеціальну допомогу



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися