Де жителям Харківської області надають спеціальну допомогу

Жителям громад надають психологічну підтримку

У деокупованих громадах Харківської області почали працювати центри надання психологічної допомоги. У деяких громадах консультації проводять закордонні лікарі,  повідомляють "Коментарі. Харків".

У середу, 26 квітня, о 12:00 у Дергачах відбулося відкриття Центру соціальної та психологічної підтримки від Благодійного фонду Myrnenebo. Центр психологічної підтримки надаватиме послуги та проводитиме навчання на безоплатній основі для дітей від 3,5 до 15 років та їхніх батьків. Звернутися за допомогою можна за адресою: м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 161.

“На мешканців громади чекає веселе свято для дітлахів та дорослих, знайомство із вчителями та море позитивних емоцій. Будь ласка, не забудьте взяти змінне взуття”, - зазначили у Дергачівській міській раді. 

Ознайомитися з розкладом занять можна за посиланням

У Балаклійській громаді щосереди кваліфіковані психологи Польської Гуманітарної Акції будуть проводити безплатні групові та індивідуальні консультації для всіх охочих.  Консультації проходять у Балаклійському будинку культури з 10:30 до 14:30. 

Метою цих занять є полегшення психологічного стану населення, навчання боротьби зі стресом та психопросвітницька діяльність. За консультацією можуть звернутися повнолітні люди (віком від 18 років).

У Старосалтівській громаді щовівторка з 10:00 до 15.00 у приміщенні амбулаторії смт Старий Салтів також проходять групові та індивідуальні консультації для всіх охочих. Консультують також кваліфіковані психологи Польської Гуманітарної Акції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де у Харківській області можна пройти безплатне медичне обстеження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися