Одна з громад Харківської області отримала три тонни гуманітарної допомоги

Діти отримали солодощі, книги, канцелярію, іграшки

До Балаклійської громади від міста-друга Вінниці привезли три тонни гуманітарної допомоги. У середу, 26 квітня, громада отримала подарунки для дітей в межах акції “Від дитини до дитини”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Протягом двох тижнів маленькі вінничани збирали допомогу для дітей Балаклійщини. У громаду на Харківщину передали 1200 пакетів з солодощами, книгами, канцелярією, іграшками, розмальовками, які було роздано дітям, учням в закладах освіти та культури за участю друзів з Вінниці. 

“Балаклійська громада щиро вдячна нашому місту-другу Вінниці, Вінницькій міській раді, депутатам, вінницьким волонтерським організаціям, усім вінничанам та проєкту “Разом”, який об’єднав наші міста та наших жителів”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деокупованих громадах Харківської області почали працювати центри надання психологічної допомоги.

У середу, 26 квітня, о 12:00 у Дергачах відбулося відкриття Центру соціальної та психологічної підтримки від Благодійного фонду Myrnenebo. Центр психологічної підтримки надаватиме послуги та проводитиме навчання на безоплатній основі для дітей від 3,5 до 15 років та їхніх батьків. Звернутися за допомогою можна за адресою: м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 161.

У Балаклійській громаді щосереди кваліфіковані психологи Польської Гуманітарної Акції будуть проводити безплатні групові та індивідуальні консультації для всіх охочих.  Консультації проходять у Балаклійському будинку культури з 10:30 до 14:30.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися