На Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори та дитяче харчування

Гуманітарну допомогу можна отримати при наявності відповідних документів

У п'ятницю, 28 квітня, відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. Отримати допомогу можна у Балаклійському ліцеї №3 при наявності паспорта.

На 10:00 запрошують отримати продуктові набори жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. Грушевського (до №150), пров. Грушевського, вул. Гуртових, вул. Покровська, пров. Покровський, вул. Оборонна, пров., вул. Українська, вул. Коперативна, вул. Нова, вул. Родинна.

На 11:30 запрошують отримати допомогу жителів, які мешкають за наступними адресами: вул., в’їзд Рєпіна, вул., туп., пров., в’їзд Цегельний, вул. О. Матросова, вул. Дарвіна, вул. Чайковського.

А у Пісочинській громаді можна отримати гуманітарну допомогу для малечі від 0 до 18 місяців (памперси та дитяче харчування). Локація видачі - Пісочин, вул. Технологічна, 4а.

Видача проводиться щопонеділка та щоп'ятниці з 9:00 до 13:00.

Вказану допомогу можна отримати один раз на два тижні. Допомогу для дітей видають при наявності оригіналу свідоцтва про народження. 

Також на зазначеній локації  щопонеділка та щоп`ятниці (1 раз на 2 тижні) можна отримати памперси для дорослих за наявності довідки від сімейного лікаря, яка підтверджує медичний діагноз, що передбачає користування підгузками для дорослих. У наявності розміри М та L.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до Балаклійської громади від міста-друга Вінниці привезли три тонни гуманітарної допомоги. У середу, 26 квітня, громада отримала подарунки для дітей в межах акції “Від дитини до дитини”. Що передали дітям Балаклійщини, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися