На Харківщину привезли гуманітарну допомогу: що отримали жителі деяких громад

Дорослі та діти отримали харчові продукти, одяг, іграшки, взуття та побутову хімію

Поліцейські та волонтери доставили мешканцям Харківщини понад 10 тонн продуктів та одягу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Гуманітарну допомогу передали вихованцям Зміївської гімназії № 1 "Сузір'я", дітям Зміївської та Слобожанської ОТГ, які через війну опинилися у складних життєвих обставинах. Також допомогу надали родинам, які вимушено покинули власні домівки й знайшли прихисток у Зміївській та Слобожанській громадах. Дорослим та дітям передали харчові продукти, одяг, іграшки, взуття та побутову хімію.

У суботу, 29 квітня, помічник начальника з гуманітарних питань ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков, начальник відділу поліції № 2 Чугуївського РУП Сергій Приймак, його заступник Дмитро Мусієнко, працівники відділу разом з волонтерськими організаціями CF TrueHelp і АZ_front “З народом України” доставили та розвантажили допомогу.

“Поліція за підтримки волонтерів робить все можливе, аби громадяни отримували необхідну допомогу. Разом до перемоги!”, - наголосили правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до Балаклійської громади від міста-друга Вінниці привезли три тонни гуманітарної допомоги. У середу, 26 квітня, громада отримала подарунки для дітей в межах акції “Від дитини до дитини”. Протягом двох тижнів маленькі вінничани збирали допомогу для дітей Балаклійщини. У громаду на Харківщину передали 1200 пакетів з солодощами, книгами, канцелярією, іграшками, розмальовками, які було роздано дітям, учням в закладах освіти та культури за участю друзів з Вінниці.




Мельник олена Анатолевна

2 травня 2023, 20:42

Потрібна допомога.

Вадим

2 травня 2023, 11:42

Треба допомога

Вадим

2 травня 2023, 11:41

Потребую допомогу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися