Ще в одній громаді Харківщини відновлять вуличне освітлення

За час дії режиму світломаскування були розграбовані вузли обліку

Зміївська громада отримала дозвіл на відновлення вуличного освітлення. Зараз спеціалісти КП "Зміїв-Сервіс" виконують пусконалагоджувальні роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

У міській раді розповіли про проблеми, які виникли з відновленням освітлення - за час дії режиму світломаскування були розграбовані вузли обліку. Вже зафіксували чотири таких випадки у м. Зміїв, смт Зідьки та с.Таранівка.

“КП "Зміїв-Сервіс" звертається до усіх мешканців громади, які володіють будь-якою інформацією за фактами розкрадання електрообладнання. І просить повідомити про них за телефонами 050-400-12-94 або 3-33-21. Підприємство вже звернулося із відповідними заявами до правоохоронних органів”, - повідомили у міській раді.

Зараз "Зміїв-Сервіс" продовжує виконувати обстеження усіх наявних вузлів обліку і проводить роботи щодо їх відновлення.

У міській раді зазначили, що найближчим часом вуличне освітлення обіцяють увімкнути в усіх старостинських округах громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у громадах Харківської області поступово відновлюють вуличне освітлення. У тестовому режимі з 24 квітня почало працювати освітлення на наступних вулицях у місті Балаклія: частина вул. Соборна; частина вул. Центральна; частина пров. 1-го Травня.

Графік роботи освітлення - щодня з 20:00 до 23:00. “Роботи з відновлення вуличного освітлення по інших вулицям міста тривають”, - розповіли у Балаклійській міській раді.

Також вуличне освітлення повернули на деякі вулиці Харкова. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися