На Харківщині знову проблеми зі світлом: що відомо

У громадах проводять ремонтні роботи електромереж

У понеділок у деяких громадах Харківської області проводять ремонтні роботи, через що запроваджують тимчасове обмеження електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської та Богодухівської міської ради. 

У частині міста Балаклія у зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 8 травня, з 11:00 до 14:00 буде відсутнє електропостачання. Без світла залишатимуться: мікрорайон Новоселівка, район залізничного вокзалу, частково район 110, частково вул. Жовтнева.

“Вибачте за тимчасові незручності!”, - звернулися у міській раді до жителів громади.

Нагадаємо, у неділю війська РФ двома ракетами вдарили по місту Балаклія. У результаті обстрілу було пошкоджено територію автопарку, поранення тримали 7 осіб

Відключення електроенергії застосували і в Богодухівському районі. Послугу з електропостачання припинили 8 травня з 09:00 по 17:00 за наступними адресами: 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова звернулися до міської влади з проханням переглянути тривалість роботи світлофорів. Відповідне звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до влади Харкова. Автор звернення, Марина Маслова пояснила необхідність впровадження змін: “У зв'язку зі збільшенням кількості автомобілів в місті, а також з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій на дорогах в темну пору доби, прошу розглянути можливість збільшення часу роботи світлофорів в м. Харків до початку дії комендантської години. Наразі світлофори вимикаються о 20:00”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися