Обстріли Харківщини на 8 травня: є поранені та руйнування

У результаті обстрілів поранення отримали вісім осіб

Минулої доби ворог завдавав авіаційних та ракетних ударів, обстрілював з артилерії та мінометів населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок 2 ударів ракетами С-300 по м. Балаклія Ізюмського району було пошкоджено територію автопарку. 

За оновленою інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали 7 цивільних людей. Четверо з них мали легкі тілесні ушкодження та не потребували госпіталізації. Троє людей отримали травми середнього ступеня тяжкості та були госпіталізовані.

Внаслідок обстрілів с. Вовчанські Хутори Чугуївського району, пошкоджено щонайменше 3 приватні будинки та автомобіль.

У с. Бугаївка Чугуївського району поранення отримала 67-річна жінка. Її госпіталізували у стані середньої тяжкості.

За словами Олега Синєгубова, в регіоні триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 21 вибухонебезпечний предмет.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно утримують свої позиції та продовжують нищити ворога. Віримо в ЗСУ та спільно працюємо на Перемогу України!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. Протягом минулої доби ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Уди, Вовчанськ, Плетенівка, Бочкове, Мала Вовча, Нестерне, Бударки та Строївка на Харківщині.



Джерело: https://t.me/synegubov/6137
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися