У Харківській області видають посадковий матеріал: як отримати допомогу

На родину розраховано 50 кг картоплі

У Дергачах жителі громади можуть отримати посадкову картоплю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

На одну родину видається 50 кг картоплі. Посадковий матеріал оброблений спеціальним розчином, вживати картоплю категорично заборонено.

Ті, хто вже отримав подібну допомогу, не зможуть отримати картоплю повторно.

Видача здійснюватиметься у Дергачівському гуманітарному штабі з 09:00 до 15:00 з понеділка по п'ятницю, з 09:00 до 12:00 у суботу.

Щоб отримати допомогу, із собою потрібно мати документ про посвідчення особи з пропискою, довідкою про фактичне місце проживання або ВПО на території Дергачівської громади.

“Запрошуємо усіх охочих!”, - звернулися до жителів громади у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують надавати гуманітарну допомогу жителям деокупованих громад. Так, з 1 по 5 травня Обласний гуманітарний штаб передав благодійним фондам “Фумі”, “Ми тут поряд”, Пісочинській селищній раді, а також одному з військових спецпідрозділів понад 35 тонн продуктів, напоїв, засобів гігієни та побутових засобів. Крім цього, благодійному фонду “Дія”, Роганській, Височанській, Краснокутській, Наталинській, Вільхівській, Новопокровській, Лозівській, Донецькій та Петропавлівській громадам доправили майже 8800 продовольчих наборів. Також у деякі громади передали 11 електрогенераторів.

Де видають продуктові набори у Харківській області у вівторок, 9 травня, можна дізнатися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися