Що відбувалося в харківському метро (ФОТО)

Турнір було організовано відповідно до усіх правил безпеки

У Харкові провели перший масштабний спортивний захід від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

На ринзі боролися збірні України. Перед початком боротьби пройшла церемонія вручення нагород від Федерації боксу України та хвилина мовчання за загиблими оборонцями Харківщини. 

Турнір було організовано відповідно до усіх правил безпеки – на станції метро “Захисників України” у Харкові. У турнірі взяли участь 20 боксерів – вихованці спортивних клубів Харківщини та інших міст країни. Зустрілися спортсмени у 10 двобоях. Формула бою – 3 раунди по 3 хвилини.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що попри війну Харківщина відбудовується та розвивається. “Цей турнір присвячений усім захисникам Харківщини. Кожному, хто дає гідну відсіч ворогам, хто продовжує звільняти Україну від російських окупантів, хто поліг у боях”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Харківський метрополітен”, завдяки підтримці партнерів, отримало у якості гуманітарної допомоги спеціальні модульні лави. Лави можна буде додатково використовувати під час укриття населення у разі повітряних тривог.

На одному сидінні може розміститися до чотирьох людей. Крім того, модульні лави трансформуються в ліжка. Перевагою конструкції є компактний розмір у розібраному вигляді, легкість у зборі та помірна вага. Кошти метрополітену для реалізації цього проєкту не залучались.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися