У Харківській області завтра видаватимуть набори: хто може отримати допомогу

Жителів громади попередили, що кількість наборів обмежена

До Зміївської територіальної громади надійшла від БФ “Спілка волонтерів Харкова” гуманітарна допомога у вигляді демісезонного дитячого одягу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

У міськраді розповіли, що допомогу можуть отримати родини, у яких виховуються діти віком до 12 місяців; від 2 до 3 років; від 5 до 7 років.

У першу чергу допомогу надаватимуть: 

  • дітям-сиротам,

  • дітям, позбавленим батьківського піклування,

  • дітям з багатодітних та малозабезпечених родин,

  • дітям-інвалідам,

  • дітям з родин, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Щоб отримати дитячі набори необхідно звернутися до служби у справах дітей Зміївської міської ради за адресою: м. Зміїв, вул. Гагаріна, 22, кабінет 312. з 8-00 до 17-00.

“Видача буде здійснюватись з 15 по 26 травня 2023 року за наявності паспорта та ідентифікаційного коду одного з батьків, свідоцтва про народження дитини”, - пояснили у міській раді та попередили містян, що кількість наборів обмежена.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деокуповані населені пункти Харківської області доставили оновлений інформаційний бюлетень “Харківщина – це Україна” та спеціальний випуск газети “Слобідський край”.

Інформ-бюлетень Харківської обласної військової адміністрації “Харківщина – це Україна” видається саме для жителів територій, звільнених від російських окупантів. Його черговий наклад склав 45 000 примірників. Також за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики й міжнародних донорів видано спеціальний випуск газети “Слобідський край” тиражем 20 000 екземплярів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися