Де на Харківщині завтра видаватимуть набори

Отримувачі допомоги повинні мати відповідні документи

У деяких громадах Харківської області завтра видаватимуть набори дитячого одягу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Старому Салтові 16 травня 2023 року з 9:00 до 15:00 в приміщенні Будинку Культури буде здійснюватися видача наборів дитячого одягу для дітей від 0 до 14 років, що мешкають в селищі.

У селищній раді повідомили, що для отримання допомоги, із собою потрібно мати паспорт та свідоцтво про народження дітей.

Триватиме видача гуманітарна допомога у вигляді демісезонного дитячого одягу у Зміївській громаді. Допомогу також можуть отримати ВПО. 

Видача допомоги здійснюється з 15 по 26 травня 2023 року за наявності паспорта та ідентифікаційного коду одного з батьків, свідоцтва про народження дитини.

 Допомогу можуть отримати родини, в яких виховуються діти віком до 12 місяців; від 2 до 3 років; від 5 до 7 років.

Першочергово допомогу буде надано дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з багатодітних та малозабезпечених родин, дітям-інвалідам, дітям з родин, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Для отримання дитячих наборів необхідно звернутися до служби у справах дітей Зміївської міської ради за адресою: м. Зміїв, вул. Гагаріна, 22, кабінет 312. з 8-00 до 17-00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 10 травня у “Дії” запустили програму “єВідновлення”, де мешканці Дергачівської громади можуть подати заявку, щоб отримати гроші на відновлення пошкодженого житла. Міська комісія з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії РФ, зможе розпочати обстеження будинків тільки після 22 травня, після набрання чинності відповідного закону.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися