В одній з громад на Харківщині змінилися умови оплати газу: подробиці

Кожний платіж за розподіл газу – це можливість оперативно відновлювати інфраструктуру в умовах воєнного стану

У Куп’янську “Укрпошта” відновила прийом платежів за розподіл газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”. 

З понеділка, 15 травня, оплатити за розподіл газу мешканці Куп’янської громади можуть у всіх працюючих відділеннях “Укрпошти”.

Також здійснити платежі за житлово-комунальні послуги можна:

  • за допомогою мобільних банкінгів Приват24 та Ощад24,

  • через платіжні онлайн-платформи.

“Кожний платіж за розподіл газу – це можливість оперативно відновлювати інфраструктуру в умовах воєнного стану та забезпечувати людей життєво-важливим енергоносієм”, - розповіли в компанії. 

Лише протягом першої декади травня, фахівці АТ “Харківгаз” тричі виїжджали на ліквідацію наслідків обстрілів житлових кварталів Куп’янщини, попередивши аварійні ситуації через пошкодження інфраструктури у 10 будинках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області планують проводити аварійно-ремонтні роботи на газопроводах. Для стабільного функціонування газорозподільної системи області в опалювальному сезоні, фахівці компанії проведуть аварійно-ремонтні роботи на газопроводах високого тиску у селі Липкуватівка Харківського району.

На час ремонту газогонів тимчасово призупиняється доставка газу споживачам наступних населених пунктів: Харківський район: село Липкуватівка, село Ордівка, село Нова Мерефа. Чугуївський район: село Федорівка. 

А за квітень цього року аварійно-диспетчерська служба “Харківміськгазу” здійснила близько 600 виїздів на заявки від споживачів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися