Де на Харківщині завтра будуть проблеми зі світлом: адреси

Обмеження електропостачання застосовують у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт

Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” попередив про планові відключення електропостачання 19 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради. 

Обмеження електропостачання застосовують у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт. 

Буде тимчасово знеструмлено наступні населені пункти: 

  • м. Богодухів,

  • с. Кручик,

  • с. Павлівка,

  • с. Семенів Яр.

Дізнатися детальніше, за яким адресами буде відсутнє електропостачання, можна за посиланням

“В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями”, - звернулися у міській раді до жителів громади. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що споживачі можуть отримувати автоматичні оповіщення про планові та аварійні відключення електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби компанії.  “Харківобленерго” повідомило, що було розширено функціонал телеграм чат-боту Kharkiv1562 Диспетчерської служби 1562 комунального підприємства "Міський інформаційний центр" Харківської міської ради. Щоб отримувати автоматичні оповіщення про планові та аварійні відключення електроенергії потрібно додати у чат-бот  свою адресу. Можна додати до трьох адрес.

Посилання для приєднання до чат-боту Kharkiv1562. Телеграм канал "Новини Харківської міської диспетчерської служби 1562". 

А у громадах Харківської області понад рік не було вуличного освітлення. У деяких населених пунктах освітлення вулиць уже відновили, в інших цей процес тільки починають.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися