У ЦНАП Харкова збільшили перелік послуг: подробиці

Відновлені послуги стануть у пригоді, у першу чергу, водіям, чиї транспортні засоби здійснюють перевезення небезпечних вантажів

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова та його територіальних підрозділах відновлено ще дві послуги Управління патрульної поліції в Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У ЦНАПі наголосили, що послуги стануть у пригоді, у першу чергу, водіям, чиї транспортні засоби здійснюють перевезення небезпечних вантажів. Тож, відновили надання наступних послуг: 

  • переоформлення погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів;

  • анулювання погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів. 

“Якщо маєте дозвіл на перевезення, але у вас відбулися певні зміни (найменування перевізника, місцезнаходження перевізника, зміни в маршруті руху транспортного засобу, що перевозить небезпечний вантаж, транспортного засобу або водія, який здійснює перевезення) з відповідними заявам необхідно звернутися до ЦНАПу”, - звернулися до містян у міській раді. 

Детальніше ознайомитися з оновленим переліком адмінпослуг можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують працювати над розширенням доступу населення до адміністративних послуг.

Керівник Департаменту цифрової трансформації регіону Віталій Шапірко розповів, що серед основних завдань у цьому напрямку є пошук нових та облаштування діючих приміщень, забезпечення фахівців технікою. Також обговорили питання щодо переходу звільнених досвідчених спеціалістів ліквідованих відділів до органів місцевих самоврядування та місцевих ЦНАПів.

У яких громадах планують відновити роботу ЦНАПів, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися