Стало відомо, коли у Харкові продовжать відновлювати житло, пошкоджене обстрілами

У Харківській міській раді запевнили, що роботи з відновлення житлового фонду не призупинені

Заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства Євген Пасенов розповів про плани з відновлення житлового фонду, пошкодженого ворожими атаками. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами заступника директора, зараз роботи знаходяться на стадії коригування проєктно-кошторисної документації. Представник департаменту наголосив, що відновлення об’єктів житлового фонду є першочерговим завданням.

Він запевнив, що на теперішній час роботи з відновлення житлового фонду не призупинені. Вони знаходяться на стадії коригування проєктно-кошторисної документації, зокрема архітектурних, конструктивних, інженерних, технічних і технологічних рішень. Євген Пасенов наголосив, що роботи мають відповідати вимогам законодавства, яке формується та швидко змінюється в умовах сьогодення.

За його словами, після проведення усіх необхідних процедур будівельні роботи будуть продовжені.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Київському районі бригади Комплексу “Харківводовідведення” у рамках заходів щодо підготовки внутрішньобудинкових комунікацій до експлуатації в опалювальний період проводять технічні огляди та ремонти у всіх будинках комунальної форми власності.

Зокрема, спеціалісти перекладають 70 метрів мереж холодного водопостачання у будинку на вулиці Ломоносівській. Також масштабні роботи із заміни внутрішньобудинкових систем та запірної арматури виконані у 10 будинках.

Що покращиться у будинках після проведення робіт читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися