У Харкові обговорили корисні для харків'ян пропозиції: що відомо

Міська влада максимально зацікавлена у продовженні реалізації проєкту “Розумне місто”

Харківський міський голова Ігор Терехов провів онлайн-зустріч з представниками харківського IT кластера. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Сторони під час спілкування підбили проміжні підсумки співробітництва та сформували дорожню карту робіт у сферах освіти та культури на наступні місяці. Очільник Харкова зазначив, що міська влада максимально зацікавлена у продовженні реалізації проєкту “Розумне місто” (Smart city).

Своєю чергою представники IT-кластера представили своє бачення реалізації концепції “Розумне місто” в умовах війни. Вони повідомили, що вже створили робочу групу та напрацювали низку пропозицій, які можуть бути корисними для харків'ян. “Крім того, ми також думаємо над тим, як залишити Харків містом айтівців та якнайшвидше повернути всіх наших людей додому”, - зазначила виконавчий директор Харківського IT Кластера Ольга Шаповал.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові активно готуються до нового опалювального сезону. Про це в ефірі національного телемарафону розповів Харківський міський голова Ігор Терехов. У рамках підготовки в місті відновлюють котельні, тепломережі, центральні теплові пункти. За словами очільника міста, фахівці встановлюють модульні котельні, які обслуговуватимуть, зокрема, і Північну Салтівку. Котельні обладнані генераторами, які у випадку блекауту забезпечать безперебійну подачу тепла, гарячої води та електроенергії в мікрорайони міста Харкова.

Яке обладнання встановлюють при ремонті мереж, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися