Що відбувається на одному з комунальних підприємств Харкова

Обідами забезпечують також спеціалістів з ремонту безпосередньо на робочих місцях по всьому місту

У Харкові працівники КП “Харківводоканал” щодня безплатно отримують комплексні обіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби підприємства.

Для забезпечення обідами у цеху громадського харчування компідприємства щодня випікається 60 буханців хліба. Начальник адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко розповіла, що безплатне харчування на підприємстві запровадили з початком військових дій. Зараз продовжують забезпечувати гарячими обідами понад тисячу працівників.

Галина Ткаченко пояснила, що крім обідів у їдальнях КП обслуговують також спеціалістів з ремонту безпосередньо на робочих місцях по всьому місту, де вони виконують різноманітні виробничі завдання. “Аварійники працюють без вихідних, тому цех харчування теж перейшов на щоденний графік роботи, щоб мати змогу годувати робітників і у вихідні дні”, – зазначила начальник управління. 

Комунальники розповіли, що гарячі обіди – це ситно, зручно та, до того ж значна економія сімейного бюджету. У щоденне меню входить вітамінний компот із сухофруктів, а для любителів солодкого готують різну здобу. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять роботи з систематичних обстежень міських зовнішніх та внутрішньобудинкових мереж водовідведення.

Начальник лабораторії Петро Онацький розповів, що минулого року, попри ворожу агресію, фахівці провели діагностику 80 ділянок мереж водовідведення різного діаметру. Відповідні роботи продовжуються і в поточному році. 

Для проведення робіт використовують унікальне обладнання. Детальніше про це читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися