Як харківські комунальники економлять ресурси

Вироблена продукція дозволяє суттєво економити ресурси

На ливарно-заготівельній ділянці комунального підприємства “Харківводоканал” за зміну виготовляється 35 ремонтних комплектів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби підприємства. 

Начальник цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання Олександр Берзон розповів, що налагодження власного виробництва різних деталей та запчастин, з їх подальшою установкою, дозволяє підтримувати обладнання у справному стані.

Олександр Берзон пояснив, що дільниця унікальна і є єдиною серед профільних підприємств в Україні. Спеціалісти у роботі використовують надійну, перевірену десятиліттями технологію лиття. Вироблена продукція дозволяє не тільки якісно відновлювати насосні агрегати, запірну арматуру, водорозбірні колонки та пожежні гідранти, а й суттєво економити ресурси. “До того ж через певні обставини, деякі вкрай необхідні запчастини та деталі для нашого виробничого обладнання вже давно знято із серійного виробництва”, - уточнив Олександр Берзон.

Також начальник цеху зазначив, що продукція цеху дуже потрібна на підприємстві. У планах – механізувати деякі виробничі операції, що дозволить збільшити випуск продукції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові працівники КП “Харківводоканал” щодня безплатно отримують комплексні обіди. Для забезпечення обідами у цеху громадського харчування компідприємства щодня випікається 60 буханців хліба. Безплатне харчування на підприємстві запровадили з початком військових дій. Зараз продовжують забезпечувати гарячими обідами понад тисячу працівників.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися