На Харківщині понад дві доби не буде газу: адреси

Фахівці відремонтують газогони для стабільного функціонування газорозподільної системи області в опалювальному сезоні

Фахівці Дергачівського відділення АТ “Харківгаз” виконають ремонтні роботи на газопроводах у двох селах Золочівської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”.  

Для стабільного функціонування газорозподільної системи області в опалювальному сезоні фахівці відремонтують газогони у двох селах Золочівщини. Запланований термін проведення робіт з 8.00 29 травня по 17.00 31 травня 2023 року.

На час ремонту газогонів буде тимчасово призупинено доставку газу у наступних населених пунктах Золочівської громади:

  • село Феськи,

  • село Чепелі.

“Після проведення ремонтних робіт відновлення газопостачання домоволодінь буде проводитись поетапно, починаючи з 31 травня, з дотриманням чинних вимог безпеки при використанні газу”, - пояснили у АТ “Харківгаз”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп’янську “Укрпошта” відновила прийом платежів за розподіл газу. З понеділка, 15 травня, оплатити за розподіл газу мешканці Куп’янської громади можуть у всіх працюючих відділеннях “Укрпошти”. 

“Кожний платіж за розподіл газу – це можливість оперативно відновлювати інфраструктуру в умовах воєнного стану та забезпечувати людей життєво-важливим енергоносієм”, - розповіли в компанії.  Лише протягом першої декади травня, фахівці АТ “Харківгаз” тричі виїжджали на ліквідацію наслідків обстрілів житлових кварталів Куп’янщини, попередивши аварійні ситуації через пошкодження інфраструктури у 10 будинках.

Детальніше про способи оплати комунальної послуги можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися