На Харківщині перевірили укриття: що виявили (ФОТО)

На лінію 102 надійшло 306 повідомлень про закриті укриття чи такі, які не відповідають належним умовам

Поліцейські разом з ДСНС перевірили понад 3700 бомбосховищ та укриттів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Станом на 5 червня правоохоронці обстежили 3706 укриттів. За результатами перевірок було встановлено, що до 203 укриттів відсутній вільний доступ, 274 не відповідають умовам для належного використання.

Також на лінію 102 надійшло 306 повідомлень від громадян про зачинені укриття або такі, що не відповідають належним умовам. Всі звернення громадян зареєстровані.

“Шановні громадяни, у разі виявлення зачиненого укриття просимо звертатись до Національної поліції за номером 102 та ДСНС за номером 101. На кожне повідомлення про закриті укриття поліція реагуватиме в рамках чинного законодавства”, - наголосили у поліції.

Також правоохоронці нагадали, що за факти залишення у небезпеці, службову недбалість передбачена кримінальна відповідальність.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника ХОВА Роман Семенуха перевірив хід відновлюваних робіт у Печенізькій  громаді, відвідав школу, ЦНАП та поспілкувався із місцевими жителями. Серед головних потреб громади – розмінування та відновлення сільськогосподарського сектору економіки. Роман Семенуха розповів, що зараз у Печенізькій громаді проживає три чверті жителів від довоєнної кількості. Одним із головних завдань обласної влади представник ХОВА вбачає допомогу людям з документуванням наслідків збройної агресії РФ. “Всі пошкодження і руйнування мають бути внесені до реєстру, аби жителі населених пунктів могли отримати відшкодування за програмою “єВідновлення”, – наголосив Роман Семенуха.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися