На Харківщині приймають заявки на отримання продуктових наборів

Заявки, які були заповнені некоректно, розглядатися не будуть

Благодійний фонд Rescue Now приймає заявки від жителів смт Борова на продуктові набори для вразливих верств населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Серед категорій осіб, які можуть отримати продуктові набори, визначили наступні: 

  • самотні люди похилого віку від 80  років, мають призначеного соціального працівника,

  • люди з інвалідністю 1-ї групи,

  • одинокі матері та опікуни малолітніх дітей.

“Якщо ви належите до вказаних груп населення і потребуєте допомоги продуктовими наборами, подати заявку можна заповнивши форму за посиланням”, - зазначили у селищній раді. 

У фонді пояснили, що заявки, які були заповнені некоректно, розглядатися не будуть. До того ж кількість продуктових наборів обмежена.

“Про успішність вашого запиту, дата час та місце видачі вам буде повідомлено за вашим номером телефону”, - повідомили у селищній раді.

Також звернули увагу жителів громади, що надання гуманітарної допомоги населенню здійснюється в рамках співпраці Борівської селищної ради та благодійників. Але благодійний фонд самостійно визначає кількість продуктових наборів та їх отримувачів відповідно до поданих заяв. 

Тож у села Борівської громади благодійний фонд також здійснює поставку гуманітарної допомоги та її розподіл на власний розсуд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 6 червня, мобільна бригада “Годуємо Україну. Смак українського Криму” нагодує гарячими обідами мешканців міста Балаклія. Детальніше про умови отримання допомоги можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися